Zakelijk

seidenstickerbusinessSeidensticker is het heren merk voor trendsetters, maar het is ook zeker het label voor zakenmensen. Al bijna een eeuw lang probeert Seidensticker iedereen aan te spreken met de overhemden en blouses. Dit doen zij door de laatste trends te volgen, maar door ook aandacht te besteden aan andere behoeften die er bestaan als het om de uitstraling van overhemden en blouses gaat. Een belangrijke behoefte is bijvoorbeeld de mate van professionaliteit die het kledingstuk uitstraalt.

Een mooie collectie zakelijke overhemden

Seidensticker heeft voor hem en haar een prachtige collectie zakelijke items. De zakelijke blouses voor de dames hebben relatief neutrale kleuren, subtiele prints en natuurlijk de belangrijke optimale pasvorm. De overhemden voor zakenmannen hebben deze perfecte pasvorm natuurlijk ook, evenals de professionele en zakelijke uitstraling die nodig is om er representatief uit te zien. De collectie zakelijke overhemden en blouses wordt gekenmerkt door subtiele details die zorgen voor een uitstekende combinatie tussen trends en professionaliteit.

Een hoog draagcomfort

Het is belangrijk dat je je comfortabel voelt in je kleding, zeker ook op je werk. Je wilt niet gehinderd worden door knellende kleding, jeukende kleding of kleding die gewoonweg niet lekker zit. Je moet je zekerder gaan voelen van je kleding, niet onzekerder. Hier helpt Seidensticker je ook graag bij. De ontwerpers bedenken niet alleen de mooiste ontwerpen, maar zorgen ook voor een hoge mate van draagcomfort. Je geniet van een optimale bewegingsvrijheid, ook bij de slim fit modellen, en dat is wel zo prettig als je een drukke dag voor de boeg hebt. De stof voelt aangenaam aan op de huid en de pasvorm is zo uitstekend dat het lijkt alsof het overhemd, of de blouse, speciaal voor jou gemaakt is. Toch blijven de kledingstukken van Seidensticker ook betaalbaar, en daar ligt nu juist de kracht van dit merk.