De vele kleuren van de overhemden van Seidensticker

De overhemden van Seidensticker zijn te koop in vele kleuren, er is altijd wel een kleur die past bij jouw smaak. Stem je overhemd af op het pak dat je draagt en zorg zo voor een oogverblindende outfit. Je kunt kiezen uit kleuren als wit, zwart, beige en verschillende tinten blauw. En er is keuze uit effen overhemden of met een verfijnde print voor een extra opvallende verschijning. Je kunt per maat kiezen uit verschillende kleuren en zo heel eenvoudig je garderobe aanvullen.

Mouwlengte 7 verkrijgbaar
Voor de extra lange man met lange armen zijn de overhemden van Seidensticker ook verkrijgbaar met mouwlengte 7. De lengte van de mouw is dan gerekend vanaf de schouder tot de manchet gemiddeld 72 centimeter. Voor lange mannen is dit een prettige lengte omdat de mouwen dan lang genoeg zijn zodat je het overhemd ook onder een pak kunt dragen. De manchetten komen dan op de juiste lengte onder de mouwen van je colbert uit. Je kunt natuurlijk ook kiezen voor de standaard mouwlengte, ook als je wat kleiner van stuk bent is er een passend overhemd van Seidensticker voor jou beschikbaar.

Strijkvrije overhemden van Seidensticker
De overhemden van Seidensticker zijn allemaal strijkvrij. Dit merk staat hier om bekend en brengt geen overhemden op de markt die je na het wassen moet strijken. Je kunt het overhemd uitwassen en vervolgens eenvoudig op een hanger te drogen hangen en het is weer klaar voor een volgende keer dragen. De strijkplank hoeft niet tevoorschijn te worden gehaald, de ergernis van het strijken van je overhemd behoort tot het verleden. Dit is één van de handelsmerken van Seidensticker, zij waren één van de eerste toonaangevende merken die strijkvrije overhemden op de markt bracht. Dit voorbeeld is daarna door vele modehuizen gevolgd.

Dit bericht is geplaatst in Geen categorie. Bookmark de permalink.