Uno Super Slim

Seidensticker heeft eigenlijk twee collecties met de naam Uno, namelijk de reguliere Uno-lijn en de Uno Super Slim-lijn. De collecties lijken erg op elkaar en verschillen eigenlijk voornamelijk op het gebied van pasvorm. De Uno collectie richt zich op mannen met een reguliere pasvorm en de Uno Super Slim collectie is er speciaal voor mannen die aanzienlijk slanker dan gemiddeld zijn.

Geen ruimte meer over in de taille

Zeer slanke mannen hebben over het algemeen allemaal hetzelfde probleem bij het dragen van overhemden. Zelfs de slim fit overhemden worden door hen niet zo mooi gedragen als het zou kunnen, gewoon omdat er nog altijd ruimte overblijft in de taille. Hierdoor gaat het overhemd ribbelen en plooien. Het heeft een negatief effect op de pasvorm. Speciaal voor deze mannen zijn er de overhemden in de collectie Uno Super Slim. Deze overhemden hebben een nog slankere pasvorm dan de gewone slim fits. De Seidensticker Uno Super Slim overhemden worden gemaakt uit een natural stretch stof die perfect aansluit in de taille, zeker als je bijzonder slank bent. Ideaal dus voor mannen die van het ‘teveel ruimte in de taille’ probleem af willen.

De perfecte Super Slim look

De Seidensticker overhemden in de collectie Uno Super Slim zijn niet alleen perfect als het gaat om de pasvorm voor slanke mannen, maar ze zijn ook ideaal voor de echte liefhebbers van trends. Ook in deze collectie laat het label zien dat het verstand van mode heeft. In de collectie zijn modellen te vinden die perfect zijn voor de zakelijke look, maar ook voor de echte trendsetters onder ons zijn er prachtige modellen te vinden. Deze lijn heeft echt voor elk wat wils, zodat de bijzonder slanke mannen zich minstens even goed kunnen kleden als de mannen met wat meer taille.