Trends

Seidensticker behoort tot de oudste labels in Europa die zich richten op het produceren van overhemden en blouses. Het bedrijf bestaat al bijna honderd jaar en de geschiedenis van de onderneming is dan ook bijzonder rijk te noemen. Talloze kleuren, modellen, pasvormen en trends zijn de revue al gepasseerd. Veel bedrijven die al zo lang bestaan kunnen de originele tradities maar moeilijk loslaten. Seidensticker onderscheidt zich hier echt in. Het merk zet zich juist in om voortdurend met iets nieuws te komen, zodat het label eigenlijk altijd op de trends vooruit loopt.

Seidensticker heeft oog voor detail

seidensticker-overhemdDe laatste trends worden natuurlijk door de meest uiteenlopende fashion bedrijven gevolgd. Dit is in de tijd waarin we leven ook een echte must om nog succesvol te zijn. Echter, het is ook belangrijk om onderscheidend en uniek te zijn. Er zijn immers zoveel kledingbedrijven die zich op de markt wagen dat je niet meer opvalt wanneer je niks bijzonders hebt. Dit lijkt Seidensticker als geen ander te weten, want het merk besteed vooral veel aandacht aan het aanbrengen van unieke details in de laatste trends. Zo krijgen de overhemden van Seidensticker een aparte look die je nergens anders terug zal vinden.

Trends voor iedereen

Trends zijn verschillend voor verschillende doelgroepen. Vaak gaat het in de basis wel om dezelfde trend, zoals bijvoorbeeld de kleur, maar het gehele model wordt aangepast op de doelgroep waar het voor bedoeld is. Een zakenman van middelbare leeftijd verwacht iets anders van een trendy overhemd dan dat een hippe student verwacht. Hier speelt Seidensticker goed op in met de verschillende collecties. Zo bieden zij trendy overhemden voor zakenmannen, de nieuwste trends voor de echte trendsetters, en eigenlijk alles daartussenin. Dit betekent dat Seidensticker het vermogen heeft om werkelijk iedereen aan te spreken met de juiste mode. Niet voor niets heeft dit merk wereldwijd talloze fans.