Splendesto

Seidensticker heeft diverse interessante collecties, verdeeld over drie belangrijke lijnen, namelijk de Splendesto-lijn, de Uno Super Slim-lijn en de Schwarze Rose-lijn. De Splendesto-collectie is absoluut ‘splendid’, zoals de Engelsen zouden zeggen. Deze collectie is ideaal voor iedereen die er piekfijn uit wil zien. Er wordt dan ook veel aandacht besteed aan het toevoegen van de ideale mix tussen kwaliteit en uitstraling in deze collectie. De shirts uit de Splendesto collectie zijn allemaal strijkvrij en hebben een regular fit pasvorm. Lees hier de allerlaatste trends en tips van deze collectie online.

Kenmerken van de Seidensticker Splendesto collectie

seidenstickeroverhemdDe Seidensticker Splendesto-lijn is er voornamelijk speciaal voor de zakenmensen en voor iedereen die er gewoon graag zakelijk uitziet. Dit heeft eigenlijk niet heel veel te maken met de uitstraling van deze overhemden, wat je misschien wel zou denken. Natuurlijk zien de overhemden er indrukwekkend uit, maar het feit dat ze vooral ontworpen zijn voor de echte zakenmensen heeft meer betrekking op de kwaliteiten van de overhemden. Deze overhemden hebben een reguliere pasvorm, ook wel bekend onder de naam regular fit, waardoor ze heel gemakkelijk te combineren zijn met andere kledingstukken. Daarnaast zijn de overhemden strijkvrij, waardoor je er bijzonder weinig werk aan hebt. Ideaal voor iedereen die het te druk heeft om te strijken, en voor iedereen die daar gewoonweg geen zin in heeft natuurlijk.

Met de zakelijke mode mee

Als je een keuze maakt uit het assortiment Seidensticker Splendesto, dan zit je altijd goed als het om mode gaat. Je hoeft je absoluut geen zorgen te maken dat je de plank net mis slaat op het gebied van mode. Seidensticker zorgt er namelijk voor dat de laatste trends verwerkt zijn in de zakelijke mode. Zo heb je zelfs hier geen omkijken naar bij het shoppen voor nieuwe zakelijke kleding. Seidensticker zorgt ervoor dat het allemaal vanzelf gaat, zonder moeite, en dat kan de echte zakenman (en zakenvrouw) natuurlijk goed gebruiken. De agenda staat immers al vol genoeg, nietwaar?