Seidensticker staat voor Duitse degelijkheid

Seidensticker is een van oorsprong Duits merk en dat merk je aan alles. Je ziet het aan de kwaliteit en de verscheidenheid aan overhemden die door Seidensticker op de markt worden gebracht. Duitsers zijn gesteld op stijl en degelijkheid en dus biedt dit merk deze kwaliteit aan zijn kopers. Overhemden van Seidensticker zijn mooi en stijlvol en blijven dat ook na vele keren dragen en wassen. Je ziet meteen de kwaliteit en je weet dat je iets goeds in handen hebt met een overhemd van Seidensticker.

Uitgebreide controle
Voordat een overhemd van Seidensticker het atelier verlaat wordt het op maar liefst 142 punten gecontroleerd. Er volgt een uitgebreide check of het overhemd kan voldoen aan de strenge kwaliteitseisen. Is dit niet het geval dan mag het de naam Seidensticker niet dragen. De kwaliteit van de stof wordt vooraf gecontroleerd en na het vervaardigen van het overhemd wordt gecontroleerd of dit aan de strenge eisen voldoet. De knopen worden extra stevig bevestigd zodat deze niet al bij de eerste keer dragen afvallen. Het stikwerk wordt nagelopen of dit overal voldoende stevig is.

Seidensticker is kwaliteit
Seidensticker staat al generaties lang voor kwaliteit en dat wil het modemerk graag zo houden. Zij willen hun vele fans over de hele wereld graag datgene bieden wat ze zoeken als ze een overhemd van Seidensticker kopen. Kwaliteit, degelijkheid en stijl. Gewoon een mooi oerhemd waarmee je goed voor de dag komt en waar je lang plezier van hebt. En dat dan ook nog voor een aantrekkelijke prijs. Met dit beleid heeft Seidensticker in de afgelopen tientallen jaren een trouwe en brede schare fans opgebouwd wereldwijd die graag weer terugkomen om een nieuw overhemd te kopen van het merk waar zij zo dol op zijn. De fans weten dat ze kwaliteit in handen hebben met een overhemd van Seidensticker.

Dit bericht is geplaatst in Geen categorie. Bookmark de permalink.