Schwarze Rose

seidensticker-overhemden

De Seidensticker Schwarze Rose lijn is een zeer populaire collectie van het merk, en dat is natuurlijk niet voor niets. Seidensticker staat vooral bekend om de hoge kwaliteit die het merk levert, maar het label heeft ook een zeer grote kennis van hedendaagse mode. Dit zie je misschien wel het meest terug in de Schwarze Rose-lijn. De ontwerpers laten in deze collectie zien hoeveel kennis zij hebben van actuele fashion trends. De Schwarze Roze collectie gaat altijd in op de allerlaatste trends.

Overhemden voor trendsetters en trendfollowers

Onder de liefhebbers van mode vinden we twee groepen, namelijk de trendsetters en de trendfollowers. Uiteindelijk dragen ze hetzelfde, alleen de eerste groep doet dit wat eerder dan de tweede groep. Dat wil zeggen dat de eerste groep het risico durft te nemen een trend uit te proberen voordat het daadwerkelijk een trend wordt. Bij Seidensticker hoef je je geen zorgen te maken dat de trend uitblijft, want dit merk heeft de kwaliteit om voortdurend nieuwe trends neer te zetten die echt indruk maken. Ze lopen op de trends vooruit, en dat wil je zien als echte trendsetter. De trendfollower is natuurlijk ook erg blij met deze trends.

De trendy Schwarze Rose-lijn

De overhemden in de Schwarze Rose collectie zijn zonder meer vooruitstrevend, innovatief en optimaal trendy. Met deze collectie speelt Seidensticker het best in op de nieuwste trends op het gebied van mode. Het voordeel is ook dat deze overhemden strijkvrij zijn. Je kunt ze direct weer aan als je ze gewassen hebt. Ideaal voor iedereen die van optimaal gemak houdt in combinatie met de leukste trends. In de collectie zijn diverse pasvormen te vinden, zodat je altijd de keuze hebt uit overhemden die perfect passen bij jouw lichaamsvorm. De unieke details van de overhemden geven de items uit de Schwarze Rose collectie echt een uitstraling waar jij indruk mee kan maken.