Koop de overhemden van Seidensticker tijdens de uitverkoop

De overhemden van Seidensticker zijn normaal al scherp geprijsd gezien de kwaliteit, maar je kunt natuurlijk ook je slag slaan tijdens de uitverkoop in de winkels en online shops. Dan worden deze geweldige kwaliteitsoverhemden aangeboden met scherpe kortingen en kun je je slag slaan om goedkoop je garderobe aan te vullen. Hoge kortingen die kunnen oplopen tot wel 70% zijn niet ongebruikelijk.

Ook de grotere maten zijn verkrijgbaar
Ook de man met de grotere maat wordt niet vergeten. Overhemden van Seidensticker zijn verkrijgbaar in maten die ook passend zijn voor de man met een maatje meer. En er zijn verschillende modellen. Ben je slank dan kies je een getailleerd overhemd zodat je je figuur benadrukt. Voor de wat gezettere man zijn er modellen die prettig en zitten en waarin je je comfortabel kunt bewegen terwijl je toch zorgt voor een stijlvol voorkomen. Je kunt dus altijd een overhemd van Seidensticker kopen, ongeacht je figuur en lengte. Er is altijd wel een model dat bij jou past en waarin jij optimaal tot je recht komt. Dus heb je een grotere maat of heb je mouwlengte 7 nodig, kies dan voor een overhemd van Seidensticker, want er is volop keus. Ook tijdens de uitverkoop is er nog voldoende keus in de online shops om een overhemd te kiezen dat bij jou past. De grote maten zijn dan nog volop verkrijgbaar met leuke kortingen omdat het uitverkoop is.

Kies de juiste boord
De overhemden van Seidensticker worden gemaakt met een losse boord of met een boord die met knoopjes kan worden vastgezet. Draag je een stropdas dan is dat laatste ideaal. Je maakt je outfit helemaal af. Kies dus uit een overhemd uit de Button Down serie of de Kent serie al naar gelang je smaak en je voorkeur of de gelegenheid.

Dit bericht is geplaatst in Geen categorie. Bookmark de permalink.