Dames

seidensticker damesSeidensticker wordt eigenlijk altijd in verband gebracht met overhemden, en bij het horen van het woord ‘overhemden’ denkt iedereen aan herenkleding. Eigenlijk onterecht, want ook dames dragen overhemden. Het is alleen zo dat we in de wereld van kleding het liefst andere benamingen gebruiken voor dameskleding dan voor herenkleding, en daarom noemen we het damesoverhemd het liefst een blouse. Seidensticker heeft een prachtig assortiment blouses voor dames, voor elke gelegenheid.

Vrijetijdsblouses van Seidensticker

Seidensticker heeft een mooi en zeer gevarieerd assortiment blouses voor speciale gelegenheden en elke dag. Hierbij houdt het merk vooral rekening met de laatste trends voor vrouwen, maar natuurlijk ook met de persoonlijke voorkeuren. Je kunt dan ook uitstekend bij het merk terecht voor een veelzijdigheid aan moderne modellen. Er is een diversiteit aan kleuren en pasvormen te vinden in de collectie blouses. De Seidensticker blouses gaan altijd met de tijd mee, en dit zie je direct aan het assortiment. Deze blouses zijn uitstekend te dragen op jeans, een pantalon of bijvoorbeeld een rok, maar voor de casual look kun je er natuurlijk ook van alles overheen dragen. Deze Seidensticker blouses zijn bijzonder veelzijdig.

Zakelijke blouses van Seidensticker

Seidensticker heeft ook een indrukwekkende collectie blouses voor de echte zakenvrouw. Is het nodig iedere dag representatief en professioneel op je werk te verschijnen? Dan mogen de Seidensticker zakelijke blouses niet ontbreken in jouw kledingkast. Deze blouses hebben een prachtige pasvorm, tonen neutraal en zakelijk, maar volgen toch ook op subtiele wijze de laatste trends. Uiteraard zijn deze blouses goed te dragen in combinatie met een mooi broek-, rok- of mantelpak, maar staan ze ook zeker heel professioneel als kledingstuk op zichzelf. Je moet er niets overheen te dragen voor de zakelijke look, het mag! Je zult zien dat een Seidensticker zakelijke blouse direct je hele uitstraling verandert.